Hlavní obsah

Při nehodách na Frýdecko-Místecku zahynuli dva lidé během tří hodin

Právo, hon
Frýdek-Místek

U dvou smrtelných nehod zasahovali ve čtvrtek odpoledne záchranáři na Frýdecko-Místecku. V Třinci zahynul motorkář při střetu s osobním autem, ve Frýdku-Místku pak na nádraží srazil vlak osmadvacetiletého muže. Obě nehody nyní vyšetřuje policie.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Poprvé vyjela posádka záchranářů do Třince, kde třiatřicetiletý motocyklista zůstal po střetu s osobním autem v bezvědomí. „U pacienta došlo následkem zranění k selhání všech základních životních funkcí. Záchranáři proto zahájili resuscitační pokusy. Přes použití techniky a léků se však nepodařilo činnost jeho srdce obnovit a zasahující lékař tak musel nakonec konstatovat smrt,“ uvedl mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Před devatenáctou hodinou pak další posádka zasahovala na nádraží ve Frýdku-Místku, kde srazil vlak osmadvacetiletého muže. „Zasahující lékař při svém příjezdu nalezl osmadvacetiletého muže ležícího v kolejišti bez známek života. Pacient při střetu se soupravou utrpěl poranění neslučitelná se životem. Záchranáři mu již nemohli pomoci,“ dodal Humpl.

Reklama

Výběr článků

Načítám