Hlavní obsah

Kromě utopené holčičky bylo v pražském rybníce objeveno i tělo jejího otce

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Na hladině pražského rybníku Šeberák byla v neděli ráno nalezena čtyřletá holčička bez známek života. Policisté v rámci ohledání místa odpoledne ve vodě objevili i mrtvolu jejího čtyřiapadesátiletého otce, uvedla mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

V pražském rybníce našli mrtvoly malé dívky a jejího otceVideo: Prima FTV

 
Článek

Policii na nález upozornil ráno projíždějící muž s tím, že na hladině Šeberáku plave lidské tělo. Následně hasiči vylovili tělo čtyřleté holčičky a odpoledne i mrtvolu jejího otce. „Byla nařízena pitva kvůli určení úmrtí,“ sdělila Kropáčová.

Dívka i otec měli údajně na sobě plavky a nedaleko bylo podle TV Nova nalezeno auto s dětskou sedačkou, ke kterému se nikdo nehlásil. Jeden svědek, který si nepřál být jmenován Novinkám sdělil, že rodiče dívky se zastavili na občerstvení v hospodě.

Tyto zprávy ovšem policie odmítla potvrdit a další informace o případu vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nebude sdělovat.

Oplocený areál rybníka nedaleko Kunratic je oblíbeným místem pro koupání. Nyní jej policie pro veřejnost uzavřela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám