Hlavní obsah

Dva mrtvé a tři těžce zraněné si vyžádala noční nehoda na Jihlavsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava

Tragická nehoda osobního a nákladního automobilu na Jihlavsku si vyžádala dva lidské životy a tři těžká zranění. Dvaačtyřicetiletý řidič osobního vozu, který při srážce zemřel, nevlastnil řidičský průkaz. Kvůli zjištění případného požití alkoholu nebo drog u něj byla nařízena soudní pitva. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Nehoda se stala v pátek kolem 22:00 na silnici druhé třídy mezi Jihlavou a Třeští v obci Jezdovice. V osobním voze jelo pět lidí.

"Osobní auto jedoucí ve směru na Jihlavu údajně kličkovalo po silnici a čelně se střetlo s nákladní tatrou jedoucí v protisměru," uvedla  krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Kromě řidiče zahynul i další, sedmapadesátiletý muž. Devětatřicetiletá žena a další spolujezdci ve věku 34 a 35 let skončili s těžkými zraněními v nemocnici.

Řidič nákladního vozu vyvázl bez zranění. Škoda dosáhla 240.000 korun. Silnice byla po dobu vyšetřování asi na dvě hodiny uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám