Hlavní obsah

Opilí mladíci ve Slaném napadali kolemjdoucí, jednoho těžce zranili

Slaný

Pětice opilých mladíků napadla podle policistů ve Slaném během noci ze středy na čtvrtek osm lidí, čtyři z nich museli vyhledat lékařskou pomoc. Zranění 25letého muže z Prahy lékaři označili jako těžké, uvedla v pondělí policejní mluvčí Jana Šteinerová.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

ilustrační foto

Článek

Všech pět mladíků ve věku 18 až 19 let už bylo obviněno z trestného činu výtržnictví, úmyslného ublížení na zdraví a násilí proti skupině obyvatel a jednotlivci. Vyšetřování jsou na svobodě.

Jako prvního mladíci napadli po 22:00 v Ouvalově ulici 23letého muže, následně zaútočili na dvojici mladíků ve věku 20 a 25 let.

"Po tomto útoku se výtržníci přesunuli do Soukenické ulice, kde byl napaden 15letý mladík. V přilehlé Šultysově ulici před restaurací následně zaútočili na 25letého muže z Prahy a poté napadli mladíky ve věku 17, 18 a 19 let,“ uvedla Šteinerová.

Přivolaní policisté zadrželi tři údajné pachatele. "Následným šetřením byl v pozdních nočních hodinách na základě předběžného souhlasu státního zástupce v Kladně zajištěn čtvrtý z útočníků," řekla mluvčí s tím, že někteří ze zadržených byli opilí. "Pátý z útočníků se dostavil k podání vysvětlení následující den," dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám