Hlavní obsah

Agresivní muž napadl v Brně svou přítelkyni, zachránila ji 11letá sestra

Novinky, Ondřej Kořínek
Brno

Partnerské neshody, které v Brně vyvrcholily v napadení ženy a vyhazování věcí z okna, ukončila až 11letá sestra napadené ženy, která byla svědkem agresivního chování šestadvacetiletého muže. Policisté se za mužem dostali přes okno.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muž pod vlivem alkoholu řešil v neděli partnerské neshody nevybíraným způsobem. V bytě v Olomoucké ulici napadl svou o rok mladší přítelkyni a začal vyhazovat oknem vybavení domácnosti.

„Na jeho hrubé chování vůči své přítelkyni upozornila jedenáctiletá sestra poškozené, která před domem žádala kolemjdoucí o pomoc,“ informovala policejní mluvčí Andrea Straková.

Když policisté dorazili na místo, muž odmítal komunikovat a nechtěl otevřít dveře od bytu. „Hlídka nakonec byla nucena se dovnitř dostat přes otevřené okno a vzhledem k agresivitě podezřelého museli policisté použít i donucovací prostředky,“ uvedla Straková.

Napadená žena měla po těle odřeniny, pohmožděniny a byla ve špatném psychickém stavu. Záchranáři ji převezli do nemocnice. Agresivní muž, který nadýchal skoro dvě promile alkoholu, skončil na policejní služebně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám