Hlavní obsah

Řidič v BMW srazil policistu a ujel

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Neznámý řidič BMW srazil v Praze - Zbraslavi policistu. Řidič se dopustil přestupku a policista ho chtěl zastavit, ten ale policistu srazil a ujel. Policie po řidiči momentálně pátrá.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Místo, kde řidič BMW srazil policistu.

Článek

„Ve 13:02 srazil zatím neznámý řidič ve Zbraslavi u čerpací stanice Agip policistu a ujel,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Řidič v BMW srazil policistu a ujelVideo: Jiří Forman, Novinky

Policisté v ulici Strakonická měřili rychlost projíždějících vozidel. Řidič BMW se údajně dopustil přestupku, když přejel pruhy na silnici, na které je vjezd zakázán. Místo, aby zastavil, najel na policistu a srazil ho, poté zamířil do centra Prahy.

Policistu odvezla záchranná služba do nemocnice s otevřenou zlomeninou nohy.

"Policisté nyní pátrají po řidiči vozidla tovární značky BMW stříbrné barvy, prozatím neznámé registrační značky, které má na pravé přední straně poškození po střetu s policistou," dodala mluvčí. Podle výpovědi svědků by se mělo jednat o model řady 3, typu sedan. Informace přijmou policisté na tísňové lince 158.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám