Hlavní obsah

U Uherského Hradiště auto porazilo vzrostlou jabloň, zahynuli dva lidé

– Uherské Hradiště • Aktualizováno
Právo, Jiří Růžička

Dva mladí lidé přišli v pátek ráno o život při těžké dopravní nehodě v Uherském Hradišti - Jarošově. Příčinou nehody byla zřejmě vysoká rychlost. Vůz doslova vyletěl z pravotočivé zatáčky a porazil vzrostlou jabloň. Muži ve věku dvaadvacet a pětadvacet let na místě zemřeli.

Foto: Policie ČR

Při havárii zemřeli v pátek ráno na Uherskohradišťsku dva mladí muži. Vůz vyletěl ze silnice a porazil vzrostlou jabloň.

Článek

Nehoda se stala před sedmou hodinou ráno ve směru od Jarošova na Bílovice.

„Vůz, který řídil dvaadvacetiletý muž, podle zjištěných informací jel velmi rychle. Při výjezdu ze zatáčky vyjel mimo vozovku. Auto se začalo převracet, srazilo dopravní značku a zřejmě střechou narazilo do stromu. Vzrostlou jabloň vozidlo porazilo, přeletělo přes ni, dopadlo do pole a zůstalo ležet na střeše. Dvaadvacetiletý řidič z Bílovic i jeho spolujezdec, pětadvacetiletý muž také z Bílovic, na místě zemřeli. Zřejmě nepřipoutaný spolujezdec po dopadu auta vypadl z vozidla a zůstal ležet vedle něj,“ informoval mluvčí uherskohradišťské policie Aleš Mergental.

Foto: David Ryneš, Novinky

„Havárie byla původně ohlášena jako požár vozidla. Hasiči na místě vyprostili jednoho člověka z vraku vozu, který zajistili proti vzniku požáru. Na místo zásahu byli povoláni členové posttraumatického týmu z centrální stanice Zlín, kteří poskytovali pomoc nejbližším příslušníkům rodiny a kamarádům obou obětí nehody, kteří na místo tragické události přijížděli,“ doplnil mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Libor Netopil.

Foto: Policie ČR

Při havárii zemřeli v pátek ráno na Uherskohradišťsku dva mladí muži. Vůz vyletěl ze silnice a porazil vzrostlou jabloň.

Reklama

Výběr článků

Načítám