Hlavní obsah

Řidič napomenul v Brně chodce, ten vzal nůž a pobodal ho

Právo, pko
Brno

Hodně nepěkný zážitek má za sebou třicetiletý řidič Škody Fabie, který projížděl na začátku června křižovatkou ulic Nové Sady a Poříčí v Brně. Když vystoupil z auta, aby si promluvil s mladíkem, který mu nečekaně vstoupil před auto, zabodl mu chodec nůž do těla.

Přibližná podoba pachatele.

Článek

Neznámý mladík vstoupil na přechod nečekaně a vrávoravou chůzí se potácel přes silnici.

Řidič muže okřikl a následně odbočil do ulice Poříčí, kde zastavil a vystoupil z auta. V tu chvíli už u něj stál mladík, došlo ke strkanici a najednou měl řidič zabodnutý nůž v boku. Hned po útoku mladík zmizel směrem k ulici Náplavka, řidič si ještě sám stačil přivolat pomoc.

Následná pátrací akce po pachateli skončila neúspěchem. Kriminalistům se na základě zjištěných informací od poškozeného a svědků podařilo vytvořit identikit pachatele.

"Byl ve věku asi 25 let, vysoký asi 180 cm, střední postavy, krátkých špinavých blond vlasů. Má zjizvený obličej. Na sobě měl tmavou mikinu s kapucí, khaki kapsáče a na zádech měl tmavý batoh," popsala pachatele útoku policejní mluvčí Andrea Straková s tím, že policisté uvítají všechny informace na lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám