Hlavní obsah

Při čelní srážce dvou aut u Karviné zraněno pět lidí

Právo, ab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Vážná dopravní nehoda se stala v sobotu odpoledne v Karviné - Dolech. Čelně se srazily dvě škodovky, zraněno bylo pět lidí. Nejvážněji zraněnou 67letou ženu transportovali záchranáři vrtulníkem do ostravské fakultní nemocnice. Jedno z aut shořelo. Silnice byla více než čtyři hodiny uzavřena.

Článek

Právu to řekla mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková. Doplnila, že účastníkem nehody bylo ještě třetí vozidlo, Daewoo Matiz, které bylo poškozeno jen minimálně a řidiči, který v něm jel sám, se nic nestalo.

„Čelně se střetla vozidla Škoda Felicia a Škoda Octavia, z nichž jedno shořelo. V těchto dvou vozidlech bylo zraněno celkem pět lidí,“ uvedla Viačková s tím, že jde o prvotní informace, policisté nehodu stále vyšetřují.

Jak dále řekla, že ve felicii cestoval starší manželský pár. „Paní utrpěla velmi těžká zranění a záchranáři ji letecky přepravili do Fakultní nemocnice v Ostravě, její vážně zraněný manžel byl převezen do nemocnice v Havířově.“ Ve Škodě Octavii byly zraněny tři mladé ženy.

Mluvčí moravskoslezské záchranné služby Ladislav Lang uvedl, že nejvážněji zraněná 67letá žena při havárii utrpěla poranění hrudníku, nohy a obou horních končetin. U 71letého muže při nehodě došlo k otevřené zlomenině dolní končetiny, zhmoždění hrudníku a utrpěl také tržné rány na hlavě.

Dvě ženy ve věku 20 a 21 let s podezřením na poranění hrudníku záchranáři převezli k dalšímu vyšetření na chirurgickou ambulanci do nemocnic v Orlové a Karviné, na chirurgické ambulanci nemocnice v Orlové předala posádka rychlé zdravotnické pomoci také 23letou ženu s tržnou ránou a bolestí dolní končetiny. ab, Právo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám