Hlavní obsah

Na Přerovsku pátrají po muži, který zanechal dopis na rozloučenou

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Policisté a strážníci v Přerově a jeho okolí již druhý den pátrají po třiapadesátiletém Milanu Konůpkovi z Přerova. Ve čtvrtek se jich do akce zapojilo více než padesát. Muže, který je ve špatném psychickém stavu, se však zatím nepodařilo najít.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný Milan Konůpka.

Článek

"Pohřešovaný byl naposledy spatřen ve středu ve 23:00 v místě svého bydliště, kde zanechal dopis na rozloučenou. Muž je ve špatném psychickém stavu. V současné době se nachází na neznámém místě a dosud o sobě nepodal žádnou zprávu," řekla Právu v pátek přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Ve čtvrtek odpoledne byla po pohřešovaném vyhlášena pátrací akce, do které se zapojilo 54 policistů a strážníků městské policie včetně pěti psovodů. "Spolupracovali jsme i s hasiči, kteří na člunech provedli pátrání na řece Bečvě od elektrárenského mostu v Přerově až po most u obce Osek nad Bečvou," uvedla mluvčí.

Policisté propátrali lokality v okolí řeky Bečvy, Laguny, parku Michalov a lesní porost zvaný Žebračka, ale bez výsledku. "Pátrání v těchto lokalitách proběhlo proto, že poslední poznatky o pohybu pohřešovaného vedly právě k těmto místům. Akce byla ukončena ve 22:00," konstatovala Zajícová. V pátek akce pokračuje, ale již v menším rozsahu.

Pohřešovaný je asi 180 centimetrů vysoké, střední postavy. Má modré oči a hnědé vlasy. Je hladce oholen. "Jakékoliv informace o pobytu či pohybu pohřešovaného je možné sdělit na lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně," dodala policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám