Hlavní obsah

Na kolejích u Dobřichovic našli mrtvou ženu, po které zřejmě pátrala policie

Praha
Aktualizováno

Na železniční trati mezi Dobřichovicemi a Všenory u Prahy byla ve čtvrtek ráno nalezena mrtvá žena. Zřejmě jde o pohřešovanou seniorku, po které ve středu pátrala policie. S největší pravděpodobností ji srazil vlak. Provoz na trati byl kvůli vyšetřování nehody omezen.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

Nález bezvládného těla v kolejišti byl hlášen před 05:00. Podle mluvčího Drážní inspekce Martina Drápala vyšetřovatelé zjišťují, zda mrtvou srazil vlak, nebo zemřela z jiných příčin. Podle policie je pravděpodobnější, že ženu srazil některý z vlaků, který úsekem projížděl.

Policisté se domnívají, že obětí je devětašedesátiletá žena, po které bylo vyhlášeno pátrání. Seniorka byla nemocná, trpěla Alzheimerovou nemocí. "Ve středu jsme po ní do nočních hodin pátrali, ráno jsme chtěli pokračovat," řekla mluvčí policie Prahy-venkov Štěpánka Zatloukalová.

Totožnost mrtvé zatím určili podle oděvu, ještě ji musí potvrdit pitva.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Dobřichovice - místo události

Problémy byly podle Drápala i na trati mezi Modřany a Braníkem v Praze, kde půl hodiny před půlnocí vykolejil vlak po střetu se stromem. Škoda na soupravě činí 150 000 korun. Poškozena je podle Drápala i trať, na níž se budou muset vyměnit pražce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám