Hlavní obsah

Na útěku z prodejny v Kladně zapomněl zloděj nevlastní dceru i čokoládu

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Zloděje s krabicí plnou čokolády, který odcházel z prodejny v Kladně, se pokusil chytit pracovník ostrahy. To se mu však nepodařilo a muž utekl. V prodejně ovšem zanechal kromě zboží i malou holčičku.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Dobít se energií asi chtěl jednačtyřicetiletý muž, který zavítal do prodejny potravin na náměstí Jana Masaryka v Kladně. Zde si bez placení dal do tašky krabici čokolády a chtěl odejít.

„Pracovník ostrahy se muže pokusil zadržet ve chvíli, kdy si do tašky uložil krabici čokolád v hodnotě 1367 korun,“ informovala mluvčí strážníků Markéta Fröhlichová. Muž ovšem utekl a pracovník ostrahy zavolal kladenské strážníky.

Strážníci po příjezdu na místo zjistili, že zloděj zanechal v prodejně zboží a také malou holčičku. „To si zřejmě později uvědomil, a proto se do prodejny po dvaceti minutách vrátil,“ dodala mluvčí s tím, že dívka je dcerou jeho družky. Případ strážníci předali policistům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám