Hlavní obsah

Muž obviněný z vraždy rodičů je podle expertů zabil už v úterý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Orlicí

Psychicky nemocný muž, kterého policie obvinila z dvojnásobné vraždy v Králíkách na Orlickoústecku, je ve vazbě. Informovala o tom policejní mluvčí Eva Maturová. Podle soudních znalců muž zabil své rodiče již o den dříve, než byli o vraždě informováni policisté.

Muž obviněný z vraždy rodičů je podle expertů zabil už v úterýVideo: Jana Šťásková, Novinky

 
Článek

Policie čtyřicetiletého muže zadržela ve středu na místě činu. Podle soudních znalců se vražda udála asi 36 hodin před tím, než policisté na místo dorazili. To by znamenalo, že muž rodiče zabil již v noci na úterý.

Na vraždu upozornil policii svědek, který viděl, že obviněný na zahradě manipuluje s mrtvým tělem. Při prohlídce domu policisté našli ještě tělo ženy, které bylo zastláno v posteli. V domě byl nalezen i mrtvý pes.

Na zahradě bylo připravené ohniště, kde chtěl obviněný podle všeho těla spálit. Muž se k činu přiznal, hrozí mu až 20 let vězení, případně výjimečný trest.

Ve vazbě je také další muž, který ve středu podle policie napadl dřevěnou tyčí šestiletého chlapce v Jablonném nad Orlicí na Orlickoústecku a zabil jej. Zranil rovněž svou nevlastní čtyřiašedesátiletou matku, která chlapce a další malou dívku hlídala. I on je podle všeho psychicky nemocný. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám