Hlavní obsah

Muž se ztratil při geocachingu, našli ho mrtvého v pražské Libni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dvaatřicetiletého Ondřeje Švejdu, který se v Praze ztratil zřejmě při takzvaném geocachingu, našla policie v úterý mrtvého. Tělo muže bylo v mostním pilíři v ulici Bulovka v pražské Libni, sdělil mluvčí policie Tomáš Hulan. Pohřešovaný asi zemřel bez cizího zavinění.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Geocaching je koníček, při kterém lidé hledají za pomoci zeměpisných souřadnic schránky s malými předměty, které si účastníci hry vyměňují na zajímavých místech.

Muž byl pohřešovaný už od pátečního rána, naposledy byl viděn právě v Libni, u přírodní památky Bílá skála. Od té doby o něm neměli příbuzní žádné informace a nemohli se dovolat na jeho mobilní telefon.

Dnes po muži pátrali od 14:00 policisté speciální pořádkové jednotky, psovodi i vrtulník. Tělo pohřešovaného našli zhruba po čtyřech hodinách od zahájení akce.

"Předběžně můžeme vyloučit cizí zavinění jeho úmrtí. Přesnou příčinu smrti však určí až nařízená pitva," uvedl policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám