Hlavní obsah

Na Klatovsku a Strakonicku se zabili řidiči po nárazu do stromu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strakonice
Aktualizováno

V neděli večer zahynuli dva muži po nárazu svých aut do stromu. Na Strakonicku zemřel muž ihned po nárazu do stromu, na Klatovsku se záchranáři snažili o resuscitaci řidiče v bezvědomí, ten však i přes jejich snahu zemřel.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

"Dvaatřicetiletý muž z Mostecka zemřel v neděli před půlnocí při nehodě v Lubech na Klatovsku. Vozidlo narazilo do stromu a poté se převrátilo na střechu, řidič skončil v bezvědomí. Hasiči ho vyprostili, resuscitovali a osvětlovali místo nehody pro vyšetřovatele policie," řekly v pondělí mluvčí krajských hasičů Pavla Jakoubková a mluvčí klatovských policistů Dana Ladmanová.

Muž však zemřel na místě. "Nehoda se stala ve 23:30 na hlavní silnici první třídy za Klatovy ve směru na Železnou Rudu, muž řídil vůz Renault Twingo," uvedla Ladmanová. K přítomnosti alkoholu pouze uvedla, že byla nařízena soudní pitva. Příčinu nehody policisté vyšetřují.

Druhá dopravní nehoda se stala U Střelských Hoštic na Strakonicku, kde muž zemřel ihned po nárazu auta do stromu. Vůz havaroval ve 22:17 na silnici I/22, která spojuje Strakonice a Horažďovice.

Reklama

Výběr článků

Načítám