Hlavní obsah

Noční hádku v Brně ukončilo bodnutí do břicha

Právo, Miroslav Homola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krvavé zakončení mělo zpočátku přátelské společné posezení dvou mužů a ženy ze soboty na neděli v ulici Kopečného v brněnské čtvrti Židenice. Po telefonickém oznámení a příjezdu k události se strážníci dozvěděli od čtyřiatřicetileté ženy, že jejího čtyřicetiletého přítele údajně napadl jeho kamarád, který se stále v bytě nacházel.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ještě než strážníci započali samotný zákrok, díky získaným informacím přivolali ihned na místo záchranáře a hlídku Policie ČR.

„Strážníci pak neprodleně vyběhli do bytu, kde našli zraněného muže, který seděl na podlaze v tratolišti krve. Z bodné rány v oblasti břicha zraněnému vytékalo velké množství krve, a proto mu strážníci okamžitě přiložili tlakový obvaz a zastavili krvácení. Do příjezdu sanity záchranky se hlídka snažila neustále se zraněným komunikovat, jelikož u něj docházelo ke ztrátě vědomí,“ uvedla k incidentu mluvčí Denisa Kapitančíková.

Strážníci třiašedesátiletého podezřelého muže zadrželi a také zajistili zakrvácený 15 cm dlouhý kuchyňský nůž. Zraněný muž byl převezen do nemocnice, celý případ si převzala k šetření republiková policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám