Hlavní obsah

Doručovatel si nechal svěřené peníze a nevrátil se do práce

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Po doručovateli, který se ztratil i se zásilkami, pátrala na konci minulého týdne ostravská policie. Panovaly obavy, že se mohl stát obětí trestného činu. Nakonec muže o víkendu objevili spícího ve voze u obchodního centra. Své náhlé zmizení vysvětlil tím, že si ponechal část svěřených peněz.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O případu pohřešovaného muže, který se rázem změnil v obviněného, informovala v pondělí mluvčí ostravské policie. O pátrání požádala firma, které se doručovatel ztratil.

"V pátek ráno odešel k tradiční pochůzce, ale odpoledne bylo zjištěno, že doručovatel na některá místa nedorazil," uvedla mluvčí policie Gabriela Holčáková.

Policisté po zmizelém muži pátrali déle než jeden den. Jeho nadřízení i blízcí se obávali, že se mohl stát obětí trestného činu, protože u sebe měl větší částku peněz.

"Muž byl poté vypátrán hlídkou speciální pořádkové jednotky. Policisté při detailním pátrání na parkovišti zjistili, že jeden z vozů má sklopené sedadlo a muž odpovídající popisu leží uvnitř," dodala mluvčí.

Potvrdila také, že jako motiv svého zmizení muž uvedl, že si část svěřených peněz, které měl doručit, ponechal a použil pro svou potřebu. "Policie muže již obvinila z přečinu zpronevěry," doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám