Hlavní obsah

Při požáru autodílny bylo poničeno sedm zaparkovaných aut

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bohumín

U požáru autodílny zasahovali v neděli večer hasiči ve Starém Bohumíně na Karvinsku. Při požáru nebyl nikdo zraněn, oheň ale poničil sedm zaparkovaných automobilů.

Foto: Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje

Zničená autodílna

Článek

Hasiči byli o požáru informováni po čtvrt na devět večer, na místo postupně vyjelo deset jednotek. „Při příjezdu prvních jednotek hasičů hořela vysokým plamenem celá autodílna, která zde funguje nejméně patnáct let. Oheň již začal olizovat střechu sousedního rodinného domku,“ uvedl mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela.

Hasiči podle něj dostali požár pod kontrolu během několika minut, takže na domku zbyly pouze popraskané tabulky přízemního okna a ohořelé krovy.

„Požár autodílny hasiči uhasili během hodiny, z útrob předtím vynesli tři tlakové láhve na acetylen a kyslík a ochlazovali je proudem vody. Oheň zničil vedle vybavení autodílny uvnitř také čtyři osobní automobily a minimálně další tři, stojící vedle autodílny,“ dodal mluvčí. Škoda se blíží miliónu korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám