Hlavní obsah

Čtyřiadevadesátiletý stařík napadl v Brně manželku za to, že mu schovává věci

Právo, Miroslav Homola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Jako z černé komedie vypadá případ vzájemného napadení mezi manželi v Brně. Dvojici je totiž dohromady 182 let a dědeček, který má zřejmě Alzheimera, zranil svoji ženu za to, že mu "schovává věci a dělá naschvály".

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

„Dnes v poledne vyslalo operační středisko hlídky městské policie k případu v Merhautově ulici v Černých Polích, kam je přivolala pracovnice restaurace, která si nevěděla rady se zraněnou seniorkou,“ uvedla ve čtvrtek k neobvyklému případu mluvčí strážníků Denisa Kapitančíková.

Strážníci se na místě dověděli, že do provozovny přišla zraněná osmaosmdesátiletá žena a stěžovala si na bolest hlavy. Při zjišťování, co se jí vlastně stalo, stařenka sdělila, že jí zranění způsobil její čtyřiadevadesátiletý manžel.

K ošetření strážníci přivolali záchranáře a rozhodli se kontaktovat čtyřiadevadesátiletého muže v jeho domově. Ten pak strážníkům sám sdělil, že mu údajně jeho manželka neustále schovává věci, dělá mu naschvály, a proto svou choť odstrčil, až upadla na zem.

Babička byla převezena k další péči do nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám