Hlavní obsah

Muže, který měl ukrást obálku s penězi v šumperské šatně, hledá policie

Právo, Miloslav Hradil

Policie v pondělí požádala o pomoc při pátrání po pachateli, který 30. dubna kradl v prostorách šatny Welly Sport Relax v Šumperku. Odnesl si odtud obálku, v níž bylo 80 tisíc korun. Jeho příchod i odchod zaznamenaly kamery.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie hledá podezřelého muže, který měl krást v šatněVideo: Policie ČR

 
Článek

„Pachatel mezi osmnáctou a devatenáctou hodinou uvolnil uzamčená laminátová dvířka od šatní skříňky číslo 1 v odemčené pánské šatně v prostorách Welly Sport Relax v objektu Zábavného a gastronomického centra na Husitské ulici v Šumperku. Následně z levé přední kapsy pánských kalhot odložených ve skříňce odcizil papírovou zalepenou obálku s finanční hotovostí ve výši 80 000 korun ve dvoutisícových bankovkách,“ sdělil Právu olomoucký krajský policejní mluvčí Josef Bednařík.

Zlodějem byl podle něj muž ve věku kolem 30 let, vysoký asi 175 cm, sportovní postavy, s černými krátkými vlasy, vpředu s pleší a tmavýma očima.

„Policie žádá občany, kteří se v uvedenou dobu pohybovali v objektu nebo jeho okolí a viděli přicházet nebo odcházet popsaného muže, nebo jeho osobu poznali na záznamu z kamer nebo fotografiích, aby se přihlásili na telefonních číslech 974 779 101, 974 779 102 nebo na bezplatné telefonní lince 158,“ dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám