Hlavní obsah

Jeden mrtvý a čtyři zranění při nehodě u Lipníka nad Bečvou

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden mrtvý a čtyři zranění je tragická bilance dopravní nehody, k níž došlo v neděli v podvečer u Lipníka nad Bečvou na Přerovsku na křižovatce zvané Na Horecku. Na vině byla zřejmě nepozornost 39leté řidičky vozidla Ford.

Foto: Policie ČR

Ve vozidle Audi zemřel při nehodě spolujezdec na předním sedadle.

Článek

„Žena jela ve směru od Lipníku na Staměřice a na křižovatce nedala přednost vozidlu Audi jedoucímu ve směru od Oseku na Hranice. Došlo ke střetu. Vozidlo řidičky přední částí narazilo do pravých předních dveří vozidla Audi. Vlivem nárazu došlo k jeho odhození a automobil zůstal stát až na travnatém přilehlém svahu. Druhé vozidlo zůstalo stát na komunikaci,“ řekla Právu v pondělí přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Policie ČR

Řidička fordu vyvázla z nehody s těžkým zraněním.

Šestapadesátiletý spolujezdec v audi, který seděl na předním sedadle, utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl. Devatenáctiletý řidič vozidla a další dva spolujezdci utrpěli lehká zranění. Řidička fordu byla při nehodě těžce zraněna.

„Řidička je podezřelá z trestných činů usmrcení z nedbalosti a ublížení na zdraví z nedbalosti. Hrozí jí až šest let vězení,“ dodala mluvčí. Škoda na vozidlech byla vyčíslena na 220 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám