Hlavní obsah

Lupiči přepadli dům podnikatele v Litoměřicích, jeden to nepřežil

Právo, Novinky, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Litoměřice

Vlastníma rukama uškrtil litoměřický podnikatel ve čtvrtek ve dvě v noci jednoho ze čtyř lupičů, kteří se vloupali s kuklami na hlavách a převlečení za policisty do jeho rodinné vily a požadovali po něm s pistolí v ruce peníze a cennosti.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Policie o případu, o kterém informovala TV Nova, nechce zveřejňovat podrobnosti.

„Litoměřická kriminálka šetří násilný trestný čin, při kterém ve čtvrtek zemřel muž,“ uvedla mluvčí ústecké krajské policie Ludmila Světláková. „Totožnost mrtvého muže je neznámá a policie zjišťuje, o koho se jedná,“ pokračovala policejní mluvčí, podle které byla v případu nařízena soudní pitva. „Podrobnosti k případu nebude litoměřická kriminálka vzhledem k probíhajícímu šetření zatím poskytovat,“ dodala.

Podle Novy je mrtvým mužem jeden ze čtyř lupičů, kteří se vloupali do rodinné vily známého litoměřického podnikatele Jaroslava Papouška.

„Rozkopli dveře u kanceláře a potom dveře u ložnice. Nejprve strhli manželku na zem, poté dva muži zpacifikovali mě. Klekli si na mě a někdo mi dal pažbou do hlavy,“ popsal podnikatel.

Po následné potyčce tři ze čtyř útočníků utekli s ukradenými penězi.

Reklama

Výběr článků

Načítám