Hlavní obsah

Tragická srážka tří aut na Kladensku: dvě mrtvé ženy a tři těžce zranění

Aktualizováno

Při srážce tří aut na silnici R7 u Lotouše na Kladensku zemřely dvě ženy, další tři lidé byli těžce zraněni. Dva zraněné, mezi nimi zhruba devítileté dítě, záchranáři přepravili do nemocnice vrtulníkem. Silnice je kvůli nehodě uzavřena.

Foto: Radim Kijonka, Právo

Článek

Mluvčí kladenské policie Michaela Nováková řekla, že zranění lidé cestovali ve dvou havarovaných vozech.

Při nehodě zemřela asi sedmdesátiletá žena, která jela v autě se stejně starým mužem, který podle záchranářů utrpěl četná zranění a sanitka ho převezla do kladenské nemocnice. "Bylo u něj podezření na vnitřní krvácení do břicha a poraněnou pánev, což jsou velmi těžká zranění," řekl náměstek ředitele středočeské záchranné služby Petr Mach.

Dalšími těžce zraněnými byly podle policistů a záchranářů dvě zhruba pětatřicetileté ženy a devítileté dítě, které záchranáři přepravili do pražských nemocnic v Motole a Střešovicích. Jedna ze zraněných žen podle Novákové po převozu do nemocnice zemřela.

Po nehodě jedno z aut podle Novákové začalo hořet. Celkem vznikla škoda zhruba 170 000 korun. Nehoda se stala kolem půl dvanácté. Policie silnici uzavřela a odklání dopravu. Silnice bude průjezdná nejdříve kolem sedmnácté hodiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám