Hlavní obsah

Po útoku nožem skončil muž s vyhřezlými střevy

Právo, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

Pobodaného 65letého muže s vyhřezlými střevy odvezla ve čtvrtek ze Seifertovy ulice v Ostrově záchranná služba na chirurgické oddělení ostrovské nemocnice. Městští strážníci na místě zadrželi 38letého cizince, který muži těžká poranění na břiše a hrudníku způsobil.

Článek

"Krátce před 15:00 odpoledne jsme přijali oznámení, že v Seifertově ulici v Ostrově došlo k napadení a následnému pobodání 65letého muže cizincem," uvedl mluvčí karlovarské policie Pavel Valenta. "Ostrovští městští strážníci na místě zadrželi cizince, který muži zranění způsobil," dodal s tím, že cizinec zaútočil nožem.

Podle mluvčí karlovarské krajské záchranky Barbory Silné měl napadený muž po pobodání vyhřezlá střeva. "Utrpěl otevřená poranění břicha a hrudníku," řekla Silná s tím, že zraněný muž byl sanitkou převezen na chirurgii do ostrovské nemocnice.

"Proč k napadení a následnému pobodání došlo, je předmětem dalšího vyšetřování,“ řekl Valenta. "Případ je šetřen jako zvlášť závažný zločin pokusu o vraždu," uzavřel mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám