Hlavní obsah

Dívka spadla v Praze do Vltavy, zabil ji lodní šroub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Devatenáctiletá dívka, kterou po pádu do Vltavy ve středu v podvečer zranil lodní šroub, zemřela. Bez dalších podrobností to ve čtvrtek řekla mluvčí Fakultní nemocnice Motol Pavlína Danková. Policie případ vyšetřuje pro podezření z usmrcení z nedbalosti.

Článek

Dívka vypadla na řece u Barrandovského mostu ze člunu. Ve vážném stavu byla převezena do Motola. "Dívka bohužel svým zraněním podlehla," řekla Danková.

"Kriminalisté případ vyšetřují pro podezření z usmrcení z nedbalosti," řekla mluvčí policie Andrea Zoulová.

"Nebudeme zatím komentovat, s jakými vyšetřovacími verzemi pracujeme," dodala mluvčí. Podle ní policie celou noc zajišťovala stopy a vyslýchala svědky. Na místě byl také policejní psycholog kvůli špatnému psychickému stavu zúčastněných.

Zoulová dále uvedla, že dívka vypadla z osmimístné motorové lodi. Mluvčí ale nechtěla vzhledem k vyšetřování upřesnit, kolik lidí bylo na palubě, podle ní ale nebyla zaplněná. "Nebudeme se k případu zatím dále vyjadřovat, vyšetřování je na začátku," dodala Zoulová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám