Hlavní obsah

Muž dostal při rozchodu s přítelkyní zmrzlým salámem do hlavy

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Rozchod sedmačtyřicetiletého muže s jeho přítelkyní měl v úterý v Přerově nečekanou dohru ze strany její matky. Ta na něj zaútočila se zmrzlou štanglí salámu a praštila jej s ní do hlavy ve chvíli, kdy to vůbec nečekal. Případ zaměstnal městské strážníky.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Dispečink městské policie přijal žádost muže o zákrok proti své bývalé skoro tchýni, která ho měla napadnout a způsobit mu zranění. Motohlídka na místě nalezla muže, který měl krvácející ránu na zadní části hlavy,“ řekl Právu ve středu zástupce ředitele Městské policie v Přerově Miroslav Komínek.

Při zjišťování skutečností vyšlo podle něj najevo, že v době, kdy si muž bral své věci ze sklepa bývalé přítelkyně, zasáhla jej údajně do hlavy její matka zmrzlou štanglí salámu.

„Pak salámová útočnice odešla i s ledovou zbraní. Jelikož se v době příjezdu už na místě nenacházela, bude mít salámová bitka dohru u správního orgánu,“ dodal Komínek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám