Hlavní obsah

Cestu z Prahy po dálnici D1 komplikovaly dvě nehody

Praha
Aktualizováno

Řidiči, kteří se chystali v pátek odpoledne vyjet z Prahy směrem na Brno, se podobně jako minulý týden museli obrnit trpělivostí. Od čtyř hodin se na výjezdu z hlavního města tvořily kolony kvůli dopravním nehodám. Dosahovaly mnoha kilometrů.

Foto: ŘSD

Za nehodou se utvořila několikakilometrová kolona.

Článek

Před čtvrtou hodinou do sebe narazila tři auta na 12. kilometru. Kolona během hodiny sahala až na druhý kilometr a jen pomalu se po páté hodině, kdy byly vozy odstraněny, začala rozjíždět. Řidiči v ní stáli ještě kolem půl sedmé.

Jen co tato nehoda zmizela, srazila se auta na 22. kilometru a řidiči skončili v další koloně. I ona během chvíle narostla až na čtyři kilometry.

Ani při jedné kolizi nebyl naštěstí nikdo zraněn.

Řidiči si postáli i na 148. kilometru ve směru na Prahu kvůli opravovanému mostu u Velkého Meziříčí. Provoz je tam sveden do jednoho pruhu.

Podobně byla před víkendem ucpaná dálnice D1 i minulý týden. Komunikaci směrem na Moravu, ale i v opačném směru blokovalo několik havárií a cesta se výrazně protáhla. Jen kolem Brna se kolem páté hodiny stalo nehod několik. [celá zpráva]

Kamióny havarovaly na D5

Komplikovaný byl v pátek odpoledne provoz i na D5 z Plzně na Rozvadov, kde provoz na 93. kilometru blokoval havarovaný kamión. I v opačném směru na 104. kilometru havaroval kamión a unikala z něj nafta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám