Hlavní obsah

Po napomenutí chuligána skončil muž z Žatce v nemocnici

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Louny

Lounští policisté se zabývají případem napadení devětadvacetiletého muže na Kruhovém náměstí v Žatci během prvomájového shromáždění. Po útoku údajně romského agresora skončil se zraněním hlavy v nemocnici. Do příchodu manželky se o jeho dvouletého syna, kterého vezl v kočárku, starali svědkové incidentu.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Svědci uvedli, že útočník uhodil muže pěstí do obličeje poté, co ho napomenul, aby politický mítink nerušil hlasitými projevy. Poškozený po nekontrolovaném pádu na hlavu ztratil vědomí, ze kterého se probral až v nemocnici.

„Osmadvacetiletý muž podezřelý z útoku byl hned zadržen a nyní je vyšetřován na svobodě. Zatím nebyl obviněn, neboť čekáme na lékařskou zprávu o zdravotním stavu napadeného. Od ní bude odvozena právní kvalifikace činu,“ řekla Právu lounská policejní mluvčí Jaromíra Střelcová. „Byl opilý, nadýchal přes jedno promile,“ upřesnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám