Hlavní obsah

Opilý mladík jel bez řidičáku v autě s modrým majákem

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Naprosto ojedinělý zážitek s opilým řidičem bez řidičského průkazu mají za sebou policisté na Vsetínsku. Devatenáctiletý výtečník na sebe upozornil blikajícím modrým majákem na střeše auta.

Foto: Policie ČR

Opilý řidič na sebe ve Velkých Karlovicích upozornil blikajícím modrým majákem na střeše auta.

Článek

„Hlídka policistů spatřila na první květnový den ve čtvrt na tři v noci ve Velkých Karlovicích vůz Opel Astra, na kterém blikal modrý maják. Situace se policistům zdála nanejvýš podivná. Policisté se rozhodli auto s majákem zastavit a řidiče zkontrolovat,“ řekla ve čtvrtek mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Policisté zjistili, že si mladý muž za volantem nejen dal na střechu magnetický maják, ale usedl za volant i přesto, že požil alkohol a nemá řidičský průkaz.

„Uvedl, že řidičský průkaz si právě dělá. Při dechové zkoušce jsme mu naměřili 0,83 promile. Mladík je podezřelý ze tří přestupků. Ve správním řízení mu může být uložena pokuta 25 až 50 tisíc korun,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám