Hlavní obsah

Zloděj ukradl z kravína u Bystřice pod Hostýnem tři telata

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bystřice pod Hostýnem

Policisté z Kroměřížska pátrají po zloději, který z kravína ukradl tři telata. Pachateli, který způsobil škodu 15 tisíc korun, hrozí v případě dopadení a usvědčení až dva roky za mřížemi.

Foto: Policie ČR

ilustrační foto

Článek

Krádež se podle policie stala zřejmě v noci ze soboty na neděli. Pachatel u zadní brány zemědělského družstva poblíž Bystřice pod Hostýnem udělal díru do oplocení a otvorem se dostal na pozemek.

"Poté se vydal ke kravínu, ze kterého odcizil tři hnědá telátka v hodnotě patnáct tisíc korun. Jednalo se o dvě jednodenní jalovičky a měsíčního býčka s bílou lysinou na hlavě," řekla mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

Krádež zjistila v neděli ráno zaměstnankyně družstva. "Když přišla do práce, uslyšela, jak zvířata hlasitě bučí a viděla, že jsou neklidná. Okamžitě si všimla, že chybí telata. Ihned o tom informovala ředitele družstva, který následně zavolal policii," dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám