Hlavní obsah

Auto se na Sokolovsku srazilo s autobusem, řidiče hasiči vystříhávali

Právo, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Vážná dopravní nehoda zavřela v pondělí ráno na dvě hodiny provoz na silnici z Lokte do Horního Slavkova na Sokolovsku. Osobní auto se zde srazilo s linkovým autobusem, ve kterém cestovalo pět pasažérů. Všichni z autobusu vyvázli bez zranění, řidič osobního auta zůstal ve vozidle zaklíněný a museli ho vyprostit hasiči.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Hasiči museli řidiče z osobního vozu vystříhat.

Článek

„Nehoda se stala v pondělí v půl osmé ráno na rovném úseku silnice u slavkovské porcelánky,“ uvedl mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal, podle kterého náraz odhodil osobní auto mimo vozovku.

„Uvnitř auta pak zůstal zraněný a zaklíněný řidič. Hasiči ze stanice Sokolov společně s dobrovolnými hasiči z Horního Slavkova za použití hydraulických vyprošťovacích nástrojů muže vystříhali, posádka záchranné služby jej pak převezla do nemocnice,“ dodal Kasal.

Silnice byla po celou dobu vyprošťování i následně během vyšetřování nehody ze strany policie zcela uzavřena. „Provoz zde byl obnoven v deset hodin dopoledne, kdy odtahová služba odtáhla vrak osobního auta i nabouraný autobus,“ uzavřel mluvčí hasičů.

„Řidič byl převezen s otevřenou zlomeninou stehenní kosti na ARO karlovarské nemocnice,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské záchranky Barbora Silná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám