Hlavní obsah

Šéf strážníků z Frýdku-Místku skončil ve vazbě

Právo, Pavel Karban

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek-Místek
Aktualizováno

Ředitel Městské policie (MP) ve Frýdku-Místku Milan Sněhota je podezřelý z manipulace s veřejnými zakázkami. Podle krajské policejní mluvčí Soni Štětínské obvinili kriminalisté čtyři osoby.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Podle Česká televize jsou obvinění ve vazbě. "Kriminalisté z Frýdku-Místku obvinili čtyři osoby v souvislosti s manipulacemi s veřejnými zakázkami. Bližší informace k prověřování a vyšetřování připravujeme na mimořádnou tiskovou besedu, která by se měla uskutečnit v pátek dopoledne,“ sdělila pouze Štětínská.

To, že mezi obviněnými je i Sněhota, potvrdil okresní státní zástupce Jiří Jarnot. "V současné době jsou prováděny úkony trestního řízení, věc je v počátečním stadiu," dodal.

Služební mobil Sněhoty, který je ředitelem MP od roku 2009, je momentálně nedostupný, městskou policii nyní vede jeho zástupce Ivo Kališ.

"Momentálně ředitele zastupuji, víc se k tomu nechci vyjadřovat, obraťte se na magistrát," řekl Kališ.

Náměstek primátora Michal Pobucký (ČSSD), který má strážníky na starost, se k obvinění Sněhoty nevyjádřil s tím, že má jednání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám