Hlavní obsah

Bankovní lupič ve Valašských Kloboukách hrozil bombou

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Valašské Klobouky

"Mám u sebe bombu, vydejte mi peníze, jinak ji odpálím." Lístek s tímto vzkazem podal ve čtvrtek pracovnici banky ve Valašských Kloboukách na Zlínsku jeden z klientů. Od vylekané ženy dostal blíže neurčenou částku a z banky utekl.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Neznámý lupič přepadení umocnil tím, že na okénko podle policejní mluvčí Jany Bartíkové položil noviny, ve kterých ukrýval červeně blikající předmět.

"Přestože do dvou minut byli na místě městští strážníci a vzápětí za nimi i naši policisté z obvodního oddělení, pachatele se prozatím vypátrat nepodařilo," uvedla Bartíková.

Policisté nyní pátrají po asi 40letém muži, vysokém cca 175 centimetrů. V době přepadení byl oblečen v modrých riflích a černé vestě, pod níž měl vínovou mikinu s kapucí. Na nohou měl světlou sportovní obuv s bílou podrážkou. Vlasy si zakrýval černou kšiltovku s bílými nápisy a oranžovým znakem. Na očích měl dioptrické brýle s oválnými obroučkami. Muž také nesl černou koženkovou složku formátu A4 s kovovou ozdobou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám