Hlavní obsah

Opilý řidič s třemi promile těžce zranil mladou ženu, jemu se nic nestalo

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Okřídlené rčení, že opilcům se leckdy při sebetěžším pádu či nehodě nic nestane, se potvrdilo ve středu večer při srážce dvou aut v obci Lažánky na Brněnsku. Bohužel stejně tak se potvrdilo, že při podobných střetech vše odnese nevinný člověk.

Foto: Policie ČR

Opilý řidič vyvázl z nehody bez zranění, řidičku z druhého auta ale musel do nemocnice transportovat vrtulník.

Článek

V tomto případě devětadvacetiletý namol opilý řidič za volantem fabie nezvládl řízení v nepřiměřené rychlosti, vjel do protisměru a srazil se s felicií, kterou řídila třiadvacetiletá žena.

Foto: Policie ČR

Opilý řidič vyvázl z nehody bez zranění, řidičku z druhého auta ale musel do nemocnice transportovat vrtulník.

Mladou řidičku museli ze zdemolovaného vraku vystříhat hasiči a vrtulník ji s těžkým zraněním přepravil do nemocnice, viník-opilec vyvázl z nehody nezraněn.

„Při orientační dechové zkoušce nadýchal přes tři promile. Navíc měl vyslovený platný zákaz řízení motorových vozidel. Střízlivěl tedy v policejní cele. Tam mu policisté sdělili podezření z trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí,“ prohlásil policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám