Hlavní obsah

Osmiletý kluk ukradl ve Vyškově auto a s kamarády vyrazili na bláznivou jízdu

Aktualizováno

Teprve osmiletý chlapec v neděli ve Vyškově ukradl Škodu Felicia a se svými ještě mladšími kamarády vyrazil do ulic. Při nárazu do keře celá trojice utrpěla zranění. Informovala o tom v pondělí TV Prima.

Osmiletý chlapec ukradl felicii a s kamarády řádili na silniciVideo: Prima FTV

 
Článek

Chlapec nejdříve zkusil automobil nastartovat a po několika pokusech se mu to podařilo. Do vozu přizval další dva kamarády, jednomu je sedm a druhému teprve pět let.

Během jízdy hoch, který sotva viděl předním oknem ven, kličkoval mezi lidmi, jezdil po chodníku i po parku. Naboural několik aut. Jeho zběsilá jízda skončila nárazem do mostku, při němž se zranil on sám a zranění utrpěli i jeho dva spolujezdci.

„Záchranná služba na místě ošetřila tři malé chlapce, všichni byli při vědomí a nebyli v akutním ohrožení života,“ řekla mluvčí jihomoravských záchranářů Barbora Zuchová s tím, že zranění byla lehčí, šlo jen o pohmožděniny a oděrky.

„K tomuto případu, kdy zúčastněnými byly nezletilé osoby, nemůžeme ze zákona poskytnout žádné bližší informace,“ sdělila mluvčí jihomoravské policie Petra Vedrová.

Policisté u chlapce provedli zkoušku na alkohol s negativním výsledkem. Podle televize jde patrně o nejmladšího řidiče, u něhož taková zkouška o Velikonocích proběhla.

Reklama

Výběr článků

Načítám