Hlavní obsah

Mladík šel prodat železo, před sběrnou ho brutálně napadli a okradli

Právo, Petr Marek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Sedmnáctiletého mladíka ve čtvrtek brutálně napadl a oloupil o pět let starší muž před areálem sběrných surovin v Polní ulici v Přerově. Hoch, který tam byl prodat železo, při útoku utrpěl zranění hlavy. Pachateli hrozí až deset let vězení.

Foto: Profimedia.cz

ilustrační foto

Článek

Útočník k chlapci přiběhl zezadu, bezdůvodně ho napadl pěstí do obličeje a poté, co nešťastník upadl na zem, jej ještě kopl nohou do obličeje. Následně ho prohledal a z kapsy bundy mu vyndal peněženku, kde měl uložené peníze, které utržil z prodeje železa.

"Finanční prostředky ve výši 637 korun patřily jeho otci. Peníze pachatel odcizil, peněženku zahodil na zem a z místa utekl pryč," informovala v pátek Právo mluvčí přerovských policistů Miluše Zajícová.

Celou událost na policii oznámil otec napadeného. Policisté násilníka na základě podrobného popisu do 15 minut zadrželi v jedné z přerovských ubytoven a převezli na policejní služebnu, kde ho umístili do cely.

"Tam čeká na rozhodnutí státního zástupce o návrhu na jeho vzetí do vazby," dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám