Hlavní obsah

Lupič hrozil čerpadlářce podříznutím hrdla

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

S kuklou na hlavě a s nožem v ruce vyloupil v úterý zatím neznámý lupič benzínovou čerpací stanici v Poličné na Vsetínsku. Obsluhující ženě přiložil nůž na krk a požadoval peníze. Žena mu ve strachu o život vydala několik desítek tisíc korun.

Foto: Profimedia.cz

Článek

"Lupič vešel do benzínky před 08:30. Na hlavě měl černou kuklu, na očích tmavé brýle a v ruce nůž, který přiložil obsluhující ženě ke krku a požadoval peníze. Když mu je žena dala, pachatel odešel," popsala přepadení mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

S kriminalisty na místě pracoval také psovod se služebním psem. "Pachatele loupežného přepadení se prozatím vypátrat nepodařilo. Poškozená naštěstí nebyla při přepadení nijak zraněna, z události je však pochopitelně otřesena," doplnila mluvčí.

Policie pátrá po muži vysokém asi 175 cm, štíhlé postavy. V době přepadení byl oblečen do světle šedé mikiny s kapucí a světlých kalhot. Z vyšetřování na místě činu vyplývá, že muž se mohl bezprostředně před loupeží, a také po spáchání loupeže, pohybovat poblíž benzínky v okolí řeky Bečvy.

Policisté přijmou informace o případu na lince 158 nebo na kterékoli policejní služebně. Pachateli hrozí v případě usvědčení až desetileté vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám