Hlavní obsah

Policie hledá znásilněnou ženu, která zmizela před příjezdem hlídky

Právo, Miloslav Hradil

Policie pátrá po ženě, která byla v sobotu 24. března večer zřejmě znásilněna mezi Litovlí a Červenkou na Olomoucku. Poloobnažená tu zoufale volala o pomoc, ale když dorazila policejní hlídka, byla již pryč. Právo o tom v pondělí informoval olomoucký policejní mluvčí Petr Čunderle.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„V sobotu 24. března kolem 20.30 hodin bylo na linku 158 přijato oznámení od třiačtyřicetileté ženy. Ta daného dne kolem 20.15 hodin projížděla na svém jízdním kole přes Hrázky, což je zkratka mezi Litovlí a Červenkou. Když projížděla levotočivou zatáčku, v místě, kde se na cestu napojuje cyklostezka, uslyšela volání: Pomoc, jsem znásilněná!

"Otočila se ve směru volání a uviděla, jak neznámá žena leží asi jeden metr od cesty a má obnaženu celou dolní polovinu těla,“ uvedl mluvčí. V okolí se podle něj nikdo nenacházel, cyklistka nezastavila a pokračovala v jízdě, protože měla strach.

Chvíli poté telefonicky vyrozuměla policii. Hlídka, která na uvedené místo dorazila, zde žádnou osobu nenašla.

„Policie žádá poškozenou ženu, aby se dostavila na nejbližší policejní služebnu. Dále vyzýváme případné svědky, aby se s informacemi týkajícími se dané události obrátili na linku 974 766 495 nebo na nejbližší policejní oddělení,“ dodal Čunderle.

Reklama

Výběr článků

Načítám