Hlavní obsah

Mladíci odnesli fiata z parkoviště k pískovišti, policie je donutila vůz vrátit

– Praha
Novinky, val

Terčem zábavy party čtyř chlapců a jedné dívky se v pátek v Praze stalo malé vozidlo značky Fiat, které se skupina rozhodla přemístit z parkoviště na nedaleký trávník. Poté, co je policisté po nahlášení nalezli popíjet v nedaleké restauraci, nařídili jim přenést fiata zpět.

Foto: Profimedia.cz

Mladíci museli fiat vrátit zase na místo. Ilustrační foto

Článek

„Včera nedlouho před osmnáctou hodinou přijali operátoři linky 158 oznámení o partě ‘stěhováků’, kteří přemisťují v Jažlovické ulici fiata z parkoviště na trávník,“ sdělil policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Na místo poté dorazila policejní hlídka, která zjistila, že čtyři mladíci společně s jednou dívkou přemístili malý vůz z parkoviště k pískovišti vzdálenému zhruba deset metrů. „To vše bez vědomí majitele vozu,“ podotkl Hulan.

Policisté se je proto vydali hledat a pachatele vypátrali v nedaleké restauraci, kde podle Hulana „vesele popíjeli“. Mladíci pak museli odnesené auto vlastními silami vrátit zpátky na místo.

„Dva hlavní aktéři celé události poté skončili na policejní služebně pro podezření z přestupku a k podání vysvětlení k popsané události,“ uzavřel Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám