Hlavní obsah

Muži se nechtělo do vězení, před policií se schoval za komínem

Novinky, Pavla Klusoňová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jičín

Kdyby byl býval muž prchající před vězením viděl pohádku S čerty nejsou žerty, věděl by, že schovat se za komín před spravedlností se nevyplácí. Nejspíš to ale nevěděl a muži zákona si tam pro něj došli. Šestatřicetiletý mladík z Jičínska se chtěl vyhnout vězení, ve čtvrtek ale jeho hra na schovávanou skončila.

Foto: Profimedia.cz

Muž se před policisty ukrýval za komínem. Ilustrační foto

Článek

Policisté muže vypátrali v jednom domě ve Vysokém Veselí ve čtvrtek v dopoledne. Do vězení se mu ale nechtělo, a tak se rozhodl utéct na střechu, kde se schoval za komínem.

„Muži nezbylo nic jiného než z komína dobrovolně slézt, policistům se ho podařilo přesvědčit,“ řekla Novinkám mluvčí jičínské policie Hana Klečalová.

Policisté muže převezli do věznice v Hradci Králové, kde stráví více času, než původně měl. Za maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání mu totiž k původním deseti měsícům za majetkovou trestní činnost přibydou další dva roky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám