Hlavní obsah

Nespokojenec polil schody obchoďáku i ochranku exkrementy

Právo, Petr Kozelka
Brno

Těžko říci, co se hlavou honilo čtyřiatřicetiletému muži kráčejícímu centrem Brna s nevábně páchnoucím kbelíkem. Svou misi zřejmě vnímal jako pomstu za utrpěnou křivdu, kterou v jeho očích vyrovnalo vychrstnutí značné dávky exkrementů na schody jednoho z obchodních domů v moravské metropoli.

Článek

Jeho „útok“ odnesly nejen schody, ale ke své smůle schytal notnou dávku i jeden z členů zasahující ochranky.

Ani to ale podivínovi, který zaměstnává mnoho úřadů svými žádostmi a stížnostmi, nestačilo a o dva dny později akci zopakoval, tentokrát ovšem fekálie ještě vylepšil skleněnými střepy. Vzniklou hmotou pak znečistil rampu na kočárky u stejného obchodu.

Smradlavý fantom ale už skončil v rukou policistů, kteří ho v těchto dnech obvinili z výtržnictví. Zpočátku se ke svým činům nepřiznával, pak ale otočil. Údajně ho měl z obchodu vykázat člen ochranky s tím, že do podniku přišel se psem.

"To si známý kverulant nemohl nechat líbit a na konci sporů měl údajně zasahující člen bezpečnostní služby k muži pronést osudnou a nepublikovatelnou radu o tom, co má udělat. Muž tak pilně učinil,“ prohlásil policejní mluvčí Pavel Šváb.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám