Hlavní obsah

Policie hledá muže a ženu, kteří utekli z psychiatrické léčebny

Novinky, pks

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie pátrá po dvaadvacetileté Sabině Khalimbekové a čtyřicetiletém Dominiku Karnetovi, kteří v úterý večer nezávisle na sobě odešli z pražské psychiatrické léčebny v Bohnicích. Žena, která trpí psychickou poruchou, není nebezpečná sobě ani svému okolí. Naopak hledaný muž je po požití alkoholu agresivní a je velmi pravděpodobné, že vyhledá podniky, kde alkoholické nápoje prodávají.

Foto: Policie ČR

Sabina Khalimbekova

Článek

Khalimbeková opustila léčebnu ve 20:30, Karnet zhruba hodinu a půl po ní. Pohřešovaná žena je štíhlá a 165 centimetrů vysoká. Má tmavohnědé krátké vlasy a šedozelené oči. Měla oblečené světlé tepláky a zelenou mikinu, nemá u sebe žádné doklady ani peníze. Podle policie je možné, že se bude představovat různými ženskými jmény.

Foto: Policie ČR

Dominik Karnet

Hledaný muž je asi 175 centimetrů vysoký, má krátké prošedivělé vlasy a zelené oči. Naposledy měl na sobě modré džíny a tmavé triko s krátkým rukávem. V minulosti byl několikrát hospitalizovaný v psychiatrické léčeně a často se pokoušel o útěk.

Informace k dvojici přijmou policisté na tísňové lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám