Hlavní obsah

Pitva odhalila příčinu smrti muže nalezeného v Pardubicích

Právo, René Chvalina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice
Aktualizováno

Pardubičtí policisté již s jistotou vědí, že šedesátiletý muž nalezený v neděli v Pardubicích zemřel násilnou smrtí. Prokázala to nařízená soudní pitva. Tělo mrtvého muže objevil v neděli v Pardubicích náhodný svědek. Podle informací Práva se policistům již podařilo po intenzivním pátrání najít podezřelého pachatele.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Článek

„V neděli ráno bylo na příjezdové komunikaci k zadní bráně společnosti Semtín nalezeno náhodně projíždějícím cyklistou tělo šedesátiletého muže. Policisté nejdříve pracovali na verzi, že muž mohl upadnout a zranění si způsobit sám,“ uvedla ve středu Právu policejní mluvčí Eva Maturová.

Nařízená soudní pitva však prokázala, že muž zemřel násilnou smrtí, na které měl podíl další člověk.

„Kriminalisté na případu intenzivně pracují a v tuto chvíli ho prověřují jako podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví s následkem smrti. Pokud bude pachatel dopaden a soud mu prokáže vinu, hrozí mu osm až šestnáct let vězení,“ uvedla ve středu Právu policejní mluvčí Eva Maturová.

Další informace policie zatím nechce z taktických důvodů zveřejnit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám