Hlavní obsah

U Karolinky utonul muž. Hasiči jej vytáhli, ale nedokázali oživit

Karolinka (Vsetínsko)

Muž středního věku utonul v pátek před polednem ve Vsetínské Bečvě. Hasiči tělo vytáhli u obce Karolinka na Vsetínsku, přes jejich první pomoc a zásah záchranné služby se muže nepodařilo oživit, informoval v sobotu mluvčí hasičů Ivo Mitáček.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Hasiči už nedokázali muži pomoci, lékař musel konstatovat smrt. Ilustrační foto

Článek

Svědci viděli tělo muže v řece u Karolinky, hasiči vytvořili u vedlejší obce záchytné místo a vydali se proti proudu řeky.

"Po deseti minutách pátrání u řeky se podařilo objevit tělo muže, které plavalo v řece. Hasiči ho bleskově vytáhli na břeh a zahájili resuscitaci," uvedl Mitáček.

Přivolaný lékař však musel konstatovat smrt. Případem se nyní zabývá policie.

Před týdnem utonul čtyřiatřicetiletý muž ze Zlínska v řece Moravě, hasiči vytáhli jeho tělo u rekreačního areálu Pahrbek u Napajedel na Zlínsku. Muž zemřel bez cizího zavinění.

Děti měly štěstí

Šťastný konec měl úterní zásah hasičů. Zachránili dvě děti, které se probořily do ledové vody rybníka ve Valašském Meziříčí. Podchlazené děti byly převezeny na vyšetření do nemocnice, jejich stav však nebyl vážný. Školáci byli na výletě po naučné stezce. Několik dětí se rozhodlo vstoupit na velmi tenký led. Učitelka jim v tom údajně nedokázala zabránit.

Reklama

Výběr článků

Načítám