Hlavní obsah

Lupič přepadl hernu v Teplicích, při útěku vystřelil na obsluhu

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté pátrají po nebezpečném lupiči, který ve středu kolem 18. hodiny přepadl hernu v Jankovcově ulici v Teplicích.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Kuklou maskovaný pachatel se zbraní v ruce požadoval po obsluze vydání peněz. Zaměstnanec herny se však nezalekl. „Hodil po něm svazek klíčů, lupič se dal na útěk a nebojácná obsluha za ním. Venku si pachatel z hlavy strhl kuklu a na křižovatce ulic Palackého a Elišky Krásnohorské obrátil zbraň proti svému pronásledovateli a dvakrát po něm vystřelil,“ popsal Právu průběh incidentu teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Lupič byl 170 – 175 cm vysoký, střední postavy, měl tmavé krátké vlasy. Na sobě měl červenou mikinu s nápisem na hrudníku, modré rifle a světlé boty.

Podle výsledků dosavadního šetření se v okolí místa činu pohybovalo několik občanů, kteří by mohli pomoci pachatele identifikovat. „Žádáme svědky, kteří se dne 21. 3. od 17.50 do 18.10 hodin pohybovali v ulicích Jankovcova, R. Svobodové, Palackého, E. Krásnohorské, Horská a okolí a mohli by poskytnout jakékoliv informace k pachateli, směru jeho útěku nebo k průběhu střelby nebo přepadení, aby se obrátili na nejbližší policejní služebnu, nebo na linku 158,“ vyzval Vítek veřejnost k spolupráci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám