Hlavní obsah

Sebevrah ukončil svůj život skokem do Vltavy

Novinky, Karolína Vrbasová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V blízkosti Negrelliho viaduktu v pražských Holešovicích skočil ve čtvrtek po poledni do řeky starší muž. S největší pravděpodobností se jednalo o sebevraždu. Policisté a záchranáři byli na místě během pár minut

Sebevrah skočil do Vltavy, hasiči vytáhli už jen bezvládné těloVideo: Novinky

 
Článek

V 12:30 přijali operátoři tísňové linky 112 hovor od cestující z tramvaje, která je informovala, že viděla skočit staršího muže do Vltavy. Na místo vyjelo několik policejních hlídek, hasiči a záchranáři.

Na místě pak hasiči vytáhli z vody tělo muže bez známek života. Policisté následně v jeho šatech našli doklady totožnosti, na základě kterých určili věk dotyčného - 57 let. Na místě nyní operuje výjezdová skupina kriminalistů.

"Podrobnosti tragické události má přinést právě prohledávání okolí, zjišťování možných svědků a zkoumání kamerových záznamů z inkriminované oblasti. Příčinu smrti pak prokáže až následná pitva, která proběhne v následujících dnech,“ řekla Novinkám tisková mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám