Hlavní obsah

V Praze se propadla ulice i s autem, fabia skončila dva metry pod zemí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zaparkovaný automobil Škoda Fabia se v pondělí ráno propadl do zhruba 2,5metrové jámy v Praze 4 Michli. Vozovku v ulici Na Křivině podemlela voda, auto museli vyprostit hasiči.

V Praze se propadla ulice i s autem, fabia skončila dva metry pod zemíVideo: Novinky

 
Článek

„Auto se propadlo zhruba dva metry pod úroveň vozovky. Na místě zasahovali hasiči z Krče a na pomoc jim vyjeli strašničtí hasiči s jeřábem,“ řekla Novinkám mluvčí pražských hasičů Pavlína Adamcová.

Policie zajistila odtah okolních aut, aby měli hasiči místo na práci. Vozidlo se podařilo vyprostit po 30 minutách.

Foto: Novinky.cz

„Příčinou propadu je podemletí vozovky vodou,“ řekl Novinkám mluvčí Technické správy komunikací Tomáš Mrázek s tím, že zhruba dva a půl metru hluboká jáma měla šířku 5 krát 2,5 metru.

„Je tam stoka, která ústí přímo do kanalizace,“ upřesnil Mrázek s tím, že jde o vedlejší ulici a nehrozí žádné dopravní komplikace.

Foto: Mapy.cz

"Policisté zjistili, že propadnutí vozovky s největší pravděpodobností zapříčinily výkopové práce prováděné přibližně dvacet metrů od tohoto místa," informovala pražská policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám