Hlavní obsah

Opilý řidič se po zadržení pořezal v policejní cele krytem radiátoru

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Sebevraždu chtěl pravděpodobně spáchat v policejní cele třicetiletý muž z Šumperska poté, co byl v neděli časně ráno přistižen v Šumperku za volantem auta pod vlivem alkoholu. Po převozu do policejní cely se tu pořezal.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Řidič vozidla Citroen Xantia byl kontrolován po čtvrté hodině ranní na Zábřežské ulici. Byla u něj provedena orientační dechová zkouška s pozitivním výsledkem 1, 91 promile alkoholu,“ popsal Právu v pondělí počátek případu šumperský policejní mluvčí Josef Bednařík.

„Muž byl podle něj následně zadržen a umístěn do policejní cely. „Po deváté hodině tu poškodil kryt radiátoru, který ohnul a pořezal se na levém zápěstí,“ uvedl mluvčí.

Řidič byl podle něj převezen k lékařskému ošetření do nemocnice v Šumperku s povrchovým zraněním a následně byl umístěn zpět do cely. „Je podezřelý trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodal Bednařík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám