Hlavní obsah

Po čelní srážce aut na Vyškovsku zahynul jeden z řidičů v plamenech

Právo, mh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyškov
Aktualizováno

Řidič osobního auta zemřel v pondělí ráno při nehodě dvou vozidel na silnici I/50 u Bučovic na Vyškovsku. Po čelním střetu vozidel Volkswagen Polo a Peugeot 608 byli oba řidiči vážně zraněni.

Foto: Jiří Falout, Právo

ilustrační foto

Článek

Řidiče peugeotu z vozidla ještě před příjezdem záchranářů vyprostili svědci nehody. Volkswagen se však po nárazu vzňal. Jeho řidiče, který v autě zůstal zaklíněn za nohy, se svědci nehody snažili ještě před příjezdem hasičů zachránit a požár hasili čtyřmi ručními hasicími přístroji. Muže se ale vyprostit nepodařilo a motorista v plamenech zahynul.

Nehoda byla hasičům ohlášena v 6.38 hodin, na místě zasahovaly jednotky ze stanic v Bučovicích a Slavkově. Zraněného řidiče peugeotu hasiči pomohli zdravotníkům naložit do sanitky k převozu do nemocnice.

Vozidlo VW Polo, které bylo celé v plamenech, hasiči uhasili pomocí vysokotlakého proudu v 7.00. Silnice I/50 u Bučovic zůstala po nehodě po dobu vyšetřování a odstraňování následků nehody zcela uzavřena, policisté dopravu odklánějí po vedlejších komunikacích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám