Hlavní obsah

Pes pokousal majitelku a jejího syna, hned ho nechali utratit

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opava

Třiapadesátiletou majitelku a jejího o 21 let mladšího syna pokousal v sobotu v Ludgeřovicích na Opavsku jejich pes. Oba majitelé stafordšírského teriéra utrpěli těžší zranění, žena přišla po útoku zvířete o část ucha. Na místě zasahovali policisté a majitelé zavolali i veterináře, který psa na jejich žádost okamžitě utratil.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Rozzuřený pes na svou paničku a jejího syna zaútočil krátce před polednem.

„Muž na tísňovou linku oznámil, že před chvílí byli on a jeho matka pokousaní jejich psem. Vyslaná policejní hlídka zjistila, že oznamovatel má pokousané obě horní končetiny v oblasti předloktí a dlaní a jeho matka má ukousnutou část levého ucha,“ uvedl mluvčí opavské policie René Černohorský.

Třiatřicetiletého muže převezla sanitka do ostravské nemocnice, žena se k ošetření dostavila později.

„Pes byl při příjezdu hlídky již v zajištěné a oplocené zahradě jejich rodinného domu, při prováděném šetření ze strany policistů již nejevil známky agresivního chování. Psa na místě na žádost majitelky uspal a následně utratil přivolaný veterinář, poté byl pes převezen do kafilérie,“ uzavřel policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám